De voordelen van een spa bezoek

Heerlijk ontspannen in een warm bubbelbad of met een lekkere massage. Maar welke voordelen zitten eigenlijk aan een bezoekje aan de spa?

Het is altijd druk, druk, druk. Ontspannen schiet er door alle drukte vaak bij in. Dan is het een goed idee om even een heerlijk dagje spa te nemen wat je lichaam en je geeft weer alle rust geeft.

Voordelen
Een dagje ontspannen in een spa of sauna zal ons allemaal goed doen. Er zijn drie soorten ontspanning:

  1. Mentale ontspanning Deze ontspanning is geestelijk dus voor de stress en concentratie. Door een bezoek aan de spa zal de stress verminderen en je nieuwe energie geven.

  2. Fysieke ontspanning Het is bewezen dat wanneer je regelmatig naar een spa gaat, je langer leeft. Naast mentaal gestrest, kan je lichaam ook stress hebben. Een sauna, massage of baantjes zwemmen hebben een positieve bijdrage aan je fysieke ontspanning.

  3. Sociale activiteit Met een groep vrienden is een middag naar de spa een erg leuke activiteit. Verder blijkt uit onderzoek dat een bezoek aan de spa je een positievere houding ontwikkeld waardoor je sociaal gezien sterker wordt omdat je lekker in je vel zit.

Kortom, ga lekker een dagje met je vrienden naar de spa en kom mentaal en fysiek heerlijk tot rust. Daarnaast heb je ook nog eens een erg leuke dag!

Invi_Jennifer

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Word Full-Member om reacties te plaatsen op blogs. Klik hier om Full-Member te worden!