Winterse stedentrips

Het najaar is in volle gang en het is weer vroeg donker. De straten zijn bijna 24 uur verlicht met lichtjes en de gezelligheid neemt steeds meer toe. Deze gezelligheid reikt tot ver buiten de Nederlandse grenzen, maar waar is het nu extra leuk om naartoe te gaan?

Londen, Engeland
Londen is altijd leuk om heen te gaan, maar eigenlijk extra gezellig in de koude wintermaanden. De straatjes langs Oxford Street zijn extra versierd. Er zijn ook veel leuke bezienswaardigheden.

Antwerpen, België
Antwerpen is een van de leukste steden in het najaar. De leukste bezienswaardigheid is: de bruisende kerstmarkt, waar je kan schaatsen, warme chocolade melk drinken en de leukste kerstcadeautjes kan kopen.

Wenen, Estland
In wenen is het rond de feestdagen het Walhalla van de kerstmarkten. Een ritje door de binnenstad in een van de paardenkoetsen maakt het wintersprookje helemaal compleet.

Reykjavík, IJsland
Dit is dan misschien een van de koudste plaatsen in Europa, maar er zijn in IJsland genoeg warmwaterbronnen om in op te warmen.

Sevilla, Spanje
Wil je liever een 'warmere' winter binnen europa, ga dan naar Sevilla in Spanje. In de zomer is het Andalusië soms niet uit te houden van de hitte, maar in de winter ligt de gemiddelde temperatuur rond de 17 graden. Daarnaast is een voordeel van een winterbezoek dat het veel rustiger is in musea en de prijs van hotels lager liggen.

Invi_Jennifer

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Word Full-Member om reacties te plaatsen op blogs. Klik hier om Full-Member te worden!